Sóval szétnyomkodott fokhagymát elkeverjük az olajjal, citrom levével, fűszerezzük, és hozzáadjuk a felkockázott húst. 2-3 órán át állni hagyjuk, majd felv
Húst kockára, szalonnát vékony szeletekre, uborkát, paradicsomot karikára, hagymát félbe vágjuk. Felváltva húzzuk a nyársra. Elkeverjük az olajat a fűszerek
Húst felkockázzuk és kisütjük. Olajat a zsiradékhoz öntjük, átsütjük benne a felkockázott húst. Hozzáadjuk a karikára vágott hagymát, felengedjük 0,5 li
Vékonyra szeletelt gombát és a hagymát megpároljuk a vajban, megszórjuk liszttel, felengedjük fél liter vízzel vagy húslevessel. Fűszerezzük citrommal, gyömb
A csirkét megmossuk, majd sóval és borssal bekenjük. A fokhagymát összepréseljük, az olajba tesszük, majd hozzáöntjük fél citrom levét, beletesszük a rozma
A kacsát megmossuk, szétszedjük darabokra, és feltesszük főni a sárgarépával, zellerrel, gyökérrel együtt, majd később az almát is beletesszük. Mielőtt k
Egy kézi habverővel jól dolgozzuk össze a tejszínt 80 gramm melasszal, a sóval, a porcukorral és a fűszerekkel. Néhány perc után adjuk hozzá az élesztőt és
A felaprózott hagymát olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott paprikát, és a felaprózott paradicsomot. Kb. 5 perc főzés után átpasszírozzuk, felö
Ugrás a lap tetejére >>