A hagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, olajban megpirítjuk, majd rózsapaprikát szórunk rá, és beletesszük a felszeletelt csirkét. A lábosba vizet öntünk, és így megpárolju
Tojások sárgáját cukorral, olvasztott vajjal habosra keverjük, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, lisztet, és a 3 tojás habbá vert fehérjét. Zsírpapírral bélelt süt?bádogb
Keverjük simára a vajat a mandulával és a porcukorral.
Egy gyúródeszkán nyújtsuk ki 3 milliméteresre a tésztát, kanalazzuk rá a krémet, de a szélére ne rakjunk bel?le. H
A rozskenyereket vajjal, a fehérkenyereket pedig májkrémmel kenjük meg, és mindegyiket úgy felszeljük, hogy háromszög alakúak legyenek. Ezután a szeletekre tesszük a ráko
Daraboljuk fel a konyhakész tyúkot, majd süssük pirosra a felhevített vajon. Vágjuk apróra a petrezselyemzöldet, keverjük össze a többi összetört f?szerrel, valamint a di
A sz?l?leveleket leforrázzuk, a hagymát egy reszel? segítségével lereszeljük, megpirítjuk olajon, majd beletesszük a rizst, a felaprózott petrezselyemzöldet, kaprot. Fogu
Fácánt belül megsózzuk, vékony szalonnaszeletekbe csomagoljuk, cérnával átkötjük. Vajban mindkét oldalát átsütjük, hozzáadjuk a diószemeket, mustot, narancs levét, édes b
Langyos vízbe tesszük az éleszt?t, a cukrot. Fogunk egy tálat, beleszórjuk a lisztet, az éleszt?s vizet, sót, majd megdagasztjuk. Így állni hagyjuk 1-2 órát, majd újból m
Ugrás a lap tetejére >>