Tisztítsuk meg a húst és vágjuk nagyobb kockákra, majd kezdjük el sütni a felhevített zsírban. Ezután adjuk hozzá a felkockázott szalonnát is. Ha jól átsült sz?rjük le és
A marhacsontot f?zni kezdjük, a habját lekanalazzuk, majd a csirkét a lábosba tesszük. Fél óráig f?zzük így, közben folyamatosan leszedjük a habját, majd fél óra elteltév
Egy serpeny?ben pároljuk meg egy kis olajon a megpucolt, felkockázott répákat és a felszeletelt gombát. Adjuk hozzá a finomra vágott petrzselymet és kakukkfüvet, valamint
F?tt, karikára vágott burgonyához hozzáadjuk a karikára vágott hagymát, sózzuk, összekeverjük kaporral, petrezselyemzölddel, és leöntjük almalével.
Csirkét négyfelé vágjuk, sóval, borssal megdörzsöljük, vajban átsütjük, majd puhára pároljuk. Ha megpuhult, tálra tesszük, és a pecsenyelében átsütjük a félbevágott, kima
A ledarált diót és a felaprózott hagymát egy lábosba tesszük, felöntjük fél pohár vízzel, majd párolni kezdjük. Egy másik serpeny?ben a vajat és a lisztet összehabarjuk,
Karikára vágott hagymát és a felkockázott húst, a fokhagymával, sóval, borssal 40 percig f?zzük, hozzáadjuk a rizst, aszalt szilvát, és puhára f?zzük.
Tetejér?l leszedj
Felkockázzuk a húst, padlizsánt meghámozzuk, ujjnyi darabokra, a hagymát és a paradicsomot karikára vágjuk, hozzáadjuk a zöldbabot, f?szereket, és cserépedényben összekev
Ugrás a lap tetejére >>