» 100 g vaj » 50 g őrölt mandula » 50 g porcukor » 350 g leveles tészta » 100 g mazsola
Keverjük simára a vajat a mandulával és a porcukorral.
Egy gyúródeszkán nyújtsuk ki 3 milliméteresre a tésztát, kanalazzuk rá a krémet, de a szélére ne rakjunk belőle. Hintsük meg mazsolával és göngyöljük fel, zárjuk koszorú alakúra. Ezután rakjuk egy vajjal kikent sütőtálba. Két centiméterenként vágjuk be és minden második darabot fordítsuk középre. Takarjuk le és pihentessük 1,5 órát. Előmelegített sütőben fél óra alatt megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom