Az uborkát leturmixoljuk a joghurttal és az alaplével, majd sózzuk, borsozzuk. Beleszórjuk a mentát, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük. Végül eloszlatjuk a tányérokban, és a
A zöldséglevesbe rakjuk a teafiltereket és 5 percig így főzzük, azután a filtereket kidobjuk. Majd hozzáadjuk a rózsáira szedett karfiolt és negyed óráig pároljuk.
A fel
A zsírból és a lisztből készítsünk rántást, adjuk hozzá a reszelt hagymát, a kaprot, a pirospaprikát, és engedjük fel vízzel. Forraljuk fel, ízesítsük sóval és ecettel. H
1,5 vízben megfőzzük a savanyú káposztát, felvágjuk a szalonnát és a kolbászt majd megpirítjuk őket a levesbe tesszük és megsózzuk azt. Rántást készítünk zsírból és liszt
A káposztát vékony csíkokra szeljük, a hagymát finomra vágjuk, a paprikát kimagozzuk és feldaraboljuk.
Az alaplevet felfőzzük és belerakjuk a káposztát, a hagymát, a pap
A babot egy éjszakára áztassuk be bő hideg vízben. A káposztát tisztítsuk meg, szedjük leveleire és blansírozzuk 1-2 percig.
Az összevágott hagymát üvegesre pároljuk a z
A káposztát főzzük puhára 1,5 liter vízben. A szalonnát kockázzuk fel, és pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a karikára vágott kolbászt, és tegyük az egészet a levesbe. A zsí
Körülbelül 4 liter vízben megfőzzük a csontot, beletesszük a zöldségeket, és 2órán keresztül főzzük. A hagymát, petrezselymet, kaprot összevágjuk. Kockára vágjuk a burgon
Ugrás a lap tetejére >>