A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós vízben főzni kezdjük. Eközben a felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt répát, és az egészet a lencséhez adjuk. Ha a lencse megpuhult, beletesszük a felkarikázott debrecenit is, majd besűrűsítjük a mustáros habarással, és citromlével ízesítjük. A megmaradt lencsét felhasználjuk egy salátához: a lencsét egy tálba tesszük, hozzáöntjük az almaecetet és a tökmagolajat, majd belekeverjük a megpirított szalonnát, újhagymát és vöröshagymát is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom