A másfél liter vízben f?zzük meg az apróra vágott vöröshagymát, a felszeletelt szárzellert, az apróra vágott fokhagymát, a felszeletelt sárgarépát, és a vörös lencsét. Íz
Levest készítünk csontból, sárgarépa, petrezselyemgyökér, só, bors hozzáadásával. Felszeleteljük a zellert, a zeller zöldjét vajban pároljuk. A zellerre rász?rjük a leves
A megtisztított zellert felszeleteljük és vajban félig puhára pároljuk, majd lisztet és csontlevet adunk hozzá. Sóval és cukorral ízesítve puhára f?zzük, majd átsz?rjük.
A tisztára mosott zeller zöldjét, a fokhagymát, és a hagymát krémesre felturmixoljuk. Megcsináljuk a rántást az olajjal és a liszttel. Feltesszük a t?zhelyre és felöntsük
A zellert hámozzuk meg, vágjuk össze, majd tegyük fazékba, öntsük fel 4 dl vízzel, és f?zzük puhára. Sz?rjük le, majd törjük át szitán. A levét tegyük félre. A tejszínt k
A zellert tisztítsuk meg, vágjuk kockára, majd 1 ek. zsírban, és egy kevés vízben pároljuk puhára. Öntsük fel vízzel, tegyük bele az ételízesít?t, és forraljuk kis lángon
A borsót botmixerrel jól összedolgozzuk.
A felhevített vajon megfuttatjuk a lisztet, majd hozzá dolgozzuk a tejet és a tejszínt. Addig pároljuk, amíg homogén masszát nem
Vágjuk apróra a hagymákat. Egy serpeny?ben hevítsük fel a vajat, majd tegyük bele a hagyma kockákat, a zöldborsót, és a cukrot. Pároljuk lefedve 15 percig. Közben keverjü
Ugrás a lap tetejére >>