A vízben 45 perc alatt főzzük meg a lencsét, a sárgarépát, a mogyoróhagymát, a szárzellert. Ízesítsük babérlevéllel és kaukkfűvel. Amikor megfőtt sózzuk meg, majd turmixo
A felszeletelt hagymát üvegesre pároljuk az olajon, majd hozzákeverjük a zúzott fokhagymát és a köményt sütni. Ezután a lencsét, a babérlevelet. az oregánót és a húsleves
A babot előző éjszaka beáztatjuk, majd jól átöblítjük.
A felaprított hagymát és póréhagymát, valamint a zúzott fokhagymát egy kis levesben megpároljuk, majd felöntjük a
Turmixoljuk össze a gesztenyét, a libamájjal, a tejszínnel. Süssük 15 percig a sütőben, majd gesztenyeszemekkel megszórva tálaljuk.
Előkészület: 10 perc, főzési idő: 40
A csonttal együtt a zöldségeket 1,5 liter sós vízben 2 órán keresztül főzzük. A hagymát 2 dkg zsírban dinszteljük, belerakjuk a májdarabkákat, sózzuk, borsozzuk, egy dara
A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára 3 perc alatt az olajon. Adjuk hozzá a marokkói fűszerkeveréket, majd 1 percig keverjük. Tegyük hozzá a sárgarépát, és időnként k
A hagymát a vajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott édesköményt és a krumplit. Hozzáöntjük az alaplevet, majd forrástól számított kb. 20 percig főzzük. Ezut
A hagymát a vajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott édesköményt, a zellert és a krumplit. Hozzáöntjük az alaplevet, majd forrástól számított kb. 20 percig f
Ugrás a lap tetejére >>