A póréhagymát tisztísuk meg, és hosszában vágjuk négyfelé. Mossuk meg, és vágjuk apróra. A pasztinákot pucoljuk meg, és vágjuk kis kockákra. A szárzellert vékonyan szelet
Két óra hosszat sós vízben megf?zzük a csontot, 5 dkg répát 3 dkg petrezselyemgyökeret. A tisztított zöldségeket apróra vágjuk, és babérlevéllel, kakukkf?vel, borssal íze
A burgonyát hámozzuk meg, és vágjuk kockára. Hevítsük fel az olajat, és alacsony h?fokon pároljuk 10 percig a hagymát. Adjuk hozzá a burgonyát és a vizet. Forraljuk fel,
A zöldségekkel együtt a csontot 1,5 liter sós vízben 2 órán keresztül f?zzük. A megmosott rizst a levesbe f?zzük, el?tte azonban szitán áttörjük, hozzáadjuk a tejet a 4 d
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott póréhagymát, és így 5 percig pároljuk. Ezután beletesszük a rizst, és felöntjük a zöldséglevesse
A megmosott rizst 1,5 liter sós vízben puhára f?zzük. Ezután szitán áttörjük, simára keverjük és még egyszer felforraljuk. A tojássárgáját és a tejszínt habver?vel folyam
A felforralt levesbe szórjuk az összemorzsolt sajtot, majd 10 percig lefedve félretesszük, hogy a sajt feloldódjon. Ezután belekeverjük a bort. A tányérokban felverünk eg
A zöldségeket turmixoljuk össze. Tegyük lábosba a kagylókat, öntsük rá a fehérbort, és f?zzük, amíg kinyílnak. A zártakat dobjuk ki. A zöldségeket hígítsuk fel a f?z?léve
Ugrás a lap tetejére >>