A gombát tisztítsuk meg, és vágjuk szeletekre. A tojássárgáját verjük fel kissé a tejszínnel, majd a gombát pároljuk meg az olajon. A vajat habozásig hevítsük a liszttel,
Pár csepp vizet öntünk egy lábasba, hogy a tej ne fusson forrás közben. Mikor forr, beletördeljük a száraz tésztát, sózzuk és puhára főzzük.
A tejet forraljuk fel a cukorral és a sóval, majd főzzük bele a tésztát.
A szikadt kenyeret felkockázzuk, ajd felolvasztott vajon egyenletesen körbepirítjuk. Majd ezt követően félrerakjuk és melegen tartjuk. A hideg húslevest, a tejszínt, a to
A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, és egy kis olajon megpároljuk. Ha megpárolódott, megszórjuk 1 evőkanál zsemlemorzsával, egy kicsit lepirítjuk. F
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, leszárítjuk, és szeletekre vágjuk. A gyöngyhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, majd forró vajon megfonnyasztjuk. Rátesszük a gombát,
A hagymát megpucoljuk, vízben átöblítjük, és megtisztítjuk. Vajat flyamatos kevergetés mellett elolvasszuk, majd sűrűvé főzzük, meghintjük liszttel és megkeverjük, majd h
A felkarikázott hagymát vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a vizet és a rákot. Amíg ez forrni kezd, a baguettet felszeleteljük, sütőben megpir
Ugrás a lap tetejére >>