A sóskát mossuk meg, és vágjuk durvára a datolyával együtt. A pálmaszívekről öntsük le a folyadékot, és vágjuk kis darabokra. Hevítsük fel az olajat a wokban, és pirítsuk
1,5 liter sós vízben a csontot és a zöldségeket 2 órán keresztül főzzük, majd a meghámozott spárgát kockára vágjuk, meghintjük cukorral, és a levesbe főzzük. Rántást kész
A spárgát felaprítva, enyhén sós, cukrozott csontlében puhára főzzük. Közben a vajból és lisztből világos rántást készítünk és ezzel a levest berántjuk. Az egészet átszűr
A spárgát megtisztítjuk, kemény részét levágjuk, majd feldaraboljuk. A vajat megolvasztjuk, kevergetés mellett beleszórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Amikor a liszt megpi
A spárgát turmixoljuk simára. Készítsük el a mártást, majd keverjük össze a spárgával, és sütőben 15 percig süssük.
Előkészület: 10 perc, főzési idő: 25 perc.
A spárga fejeket levágjuk, a többi részét a tejes levesben főzni kezdjük. Kb. 5 perc elteltével a spárga fejét is hozzáadjuk, majd néhány perccel később a lisztből és vaj
A hagymát a vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a krumplit és az alaplevet. Forrástól számított negyed órát főzzük lefedve, majd beleszórjuk a zsázsa szárait, 1 perc után
A hagymákat az olajban megpároljuk, majd felöntjük az alaplével. Forrástól számított 10 percig főzzük lefedve, majd beletesszük a spenótot. 2-3 percig főzzük, majd a háro
Ugrás a lap tetejére >>