A csicseriborsót 7 órán keresztül vízben ásztatjuk, majd megmossuk. 2 liter vízben felrakjuk a csirkeaprólékokat főzni, addig amíg fel nem forr. A tetején keletkező habot
A lencsét előző este beáztatjuk, másnap enyhén sós vízben, egy kevés olajjal, a babérlevéllel és a finomra vágott hagymával feltesszük főni. Amikor a lencse puha, leszűrj
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és az alaplevet. Forrástól számított 10 percig főzzük lefedve, majd a bazsalikomot beleszórj
A hagymát finomra vágjuk, az uborkát meghámozzuk, hosszában felvágjuk, kimagozzuk és kockára vágjuk. a burgonyát megpucoljuk és feldaraboljuk. A liter vízbe sót és borsot
Az uborkát megpucoljuk és a dinnyét is kimagozzuk és darabokra vágjuk.
Turmixgépbe rakjuk az uborkát, a görögdinnyét, a mentát, a szőlőlevet, a joghurtot és jól összedol
Levest készítünk csontból és zöldségekből, só és bors hozzáadásával. Az összevágott hagymát megdinszteljük belerakjuk a velőt, sózzuk, borsozzuk, pároljuk. Vajból és lisz
A megtisztított velőt és a felaprított petrezselyemzöldet vajban megpirítjuk, megsózzuk, a hozzáadott liszttel tovább pirítjuk, majd felöntjük csontlével, símára keverjük
A burgonyát hámozzuk meg, és vágjuk kockára. A póréhagymát mossuk meg, a fehér részét karikázzuk fel. Hevítsük fel az olajat, és alacsony hőfokon pároljuk 10 percig a pór
Ugrás a lap tetejére >>