Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és felszeleteljük. A szeleteket lábosba tesszük és felöntjük a borral, beleszúrjuk a kakukkfüvet, összeforraljuk, és 5-6 perc alatt puhár
A vajból és a lisztb?l készítsünk rántást, szórjuk bele a reszelt sajtot, engedjük fel 8 dl vízzel, és keverjük bele az ételízesít?t. Sózzuk meg. Külön sós vízben f?zzük
A felforrósított vajra szórjuk a lisztet, majd a rántásra öntjük a levest, és forrástól számított 5 percig f?zzük. Ekkor belekeverjük a felkockázott sajtot és a tejfölt,
A zöldségekkel együtt a csontot 1,5 liter sós vízben 2 órán átf?zzük. Külön edényben megf?zzük a sárgaborsót, és a levesbe öntjük. Rántást készítünk zsírból, lisztb?l és
A dinnye héját vékonyan levágjuk, majd a egy 1-2 cm-es réteget körben levágunk róla, és feldaraboljuk. A maradék gyümölcshúst kettévágjuk, magjait kanállal kiszedjük, maj
A megtisztított répához annyi vizet adunk, amennyi ellepi, majd megf?szerezzük, és puhára f?zzük. A tejszínhez egy kevés vizet adunk, majd belekeverjük a keményít?t, és a
A sárgarépát megpucoljuk és felkarikázzuk, a burgonyát is megpucoljuk és kockára vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk, a paradicsom héját lehúzzuk, kimagozzuk. Egy fazék ví
A burgonyát, a sárgarépát, és a hagymát hámozzuk meg, majd karikázzuk fel. A fokhagymagerezdeket vágjuk félbe. Kevés olajon pároljuk meg a vöröshagymát és a fokhagymát. T
Ugrás a lap tetejére >>