» 400 g görögdinnye » 1 uborka » 2 ek. finomra vágott menta » 6 dl száraz fehérszőlő-lé » 2 ek. görög joghurt » 2 jégkocka » A díszítéshez: » összevagdalt eper » uborkaszeletek » mentalevél
Az uborkát megpucoljuk és a dinnyét is kimagozzuk és darabokra vágjuk.
Turmixgépbe rakjuk az uborkát, a görögdinnyét, a mentát, a szőlőlevet, a joghurtot és jól összedolgozzuk. Rögtön fel is szolgálhatjuk, ha hozzáadjuk a jégkockát. A frissítő levesre eperdarabokat, uborkaszeleteket és mentalevelet rakunk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom