A hagymát, a fokhagymát és a gombát pároljuk olajon puhára 3 perc alatt. Öntsük fel az alaplével és a tejszínnel. Forraljuk fel, majd fedjük le és alacsonyabb fokozaton f
A karfiol f?z?levét ne öntsük ki, hanem habarjuk be egy pohár tejföllel elkevert púpozott ev?kanál liszttel és színesítsük kevés f?szerpaprikával, majd szaggassunk bele 1
Mossuk és tisztítsuk meg a vargányát. A szárított vargányát áztassuk 30 percig 600 ml forró vízbe. Pucoljuk meg és kockázzuk fel a mogyoróhagymát. Csepegtessük le a vargá
A hagymákat a vajon megfonnyasztjuk, majd megpirítjuk rajta a lisztet, és felöntjük az alaplével. Hozzáadjuk a gombát, majd forrástól számított kb. negyed órát f?zzük lef
Hámozd és reszeld meg az uborkát. Keverd össze a tejszínt, eceteket, és lágyan verd fel, amíg sima nem lesz. Add hozzá a fokhagymát, uborkát, és sózd, borsozd. Tedd a h?t
Az uborkát pucoljuk meg, és kockázzuk fel, és sózzuk be. A joghurtot hígítsuk fel a levessel, adjuk hozzá a kinyomkodott uborkát, a kaprot. Tálalásig tegyük hidegre.
A póréhagymát tisztísuk meg, és hosszában vágjuk négyfelé. Mossuk meg, és vágjuk apróra. A burgonyát pucoljuk meg, és vágjuk kis kockákra. A szárzellert vékonyan szeletel
Futtassuk meg a vajon az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát, a felkockázott krumplit és engedjük fel a levessel. Takarékon 20 percig pároljuk.
Ugrás a lap tetejére >>