A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk, a szalonnának eltávolítjuk a b?rét és vékony csíkokra vágjuk.
A burgonyát negyed óráig lefedve pároljuk az alaplében.
A felvág
A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, sóval és pirospaprikával ízesítjük, és egy ek. vizet öntünk rá. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük
A húst kockázzuk fel. A hagymát vágjuk apróra, és a zsírban fonnyasszuk meg. Szórjuk meg pirospaprikával, keverjük el, és engedjük fel vízzel. Tegyük bele a húst, sózzuk
A krumplit megmossuk, meghámozzuk, felkarikázzuk. A konzerv levét leöntjük, a halat felaprózzuk, a petrezselyemzöldet lemossuk, és apróra vágjuk. A krumplit lábosba tessz
A szalonnát felkockázzuk, majd egy lábosba tesszük, zsírját kiolvasztjuk, és hozzáadjuk a felaprózott, megtisztított vöröshagymát. Miután üvegesre pároltuk, hozzáadjuk a
A krumplit megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk, majd egy lábosba tesszük, és hozzáöntünk kb. fél liter vizet. Ízesítjük a sóval, a többi f?szerrel és a vékony csíkokra
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk, egy lábosba tesszük, és felöntjük nyolc dl. vízzel. Hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, az ételízesít? port, a curry
Az oldalast darabokra szétszedjük, majd egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, és f?zni kezdjük. Közben sózzuk, beletesszük a babérlevelet, és amikor már majdnem teljesen
Ugrás a lap tetejére >>