A felvágott vöröshagymát hervaszd meg kevés zsiradékon. Tedd rá a felkockázott burgonyát, és párold kis ideig együtt ?ket. Hintsd meg pirospaprikával, és öntsd fel csontl
A finomra vágott vöröshagymát hervaszd meg kevés zsiradékon. Dobd rá a felkockázott burgonyát, és néhány percig párold együtt. Hintsd meg pirospaprikával, öntsd fel tüsté
A krumplit megmossuk, meghámozzuk, felkockázzuk, majd egy lábosba tesszük, és felöntjük egy liter vízzel. Sóval, borssal, majoránnával ízesítjük, majd amíg a krumpli f?,
A 3 ev?kanál olajból és 2 ev?kanál lisztb?l zsemleszín? rántást készítünk. A meghámozott (2 szemet félretéve) burgonyát négyrét vágjuk, beleforgatjuk a rántásba, rátesszü
3 ev?kanál olajjal 2 ev?kanál liszttel zsemleszín? rántást készítünk. A meghámozott krumplit (2-3szemet félreteszünk) négyrét vágjuk, majd beleforgatjuk a rántásba, rászó
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk, majd egy lábosba tesszük, megsózzuk, a reszelt citromhéjat hozzáadjuk, és felöntjük nyolc dl. vízzel. Addig f?zzük, amí
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, majd felkarikázzuk, és egy lábosba tesszük egy liter vízzel és a húsleves-kockákkal együtt. A f?szerekkel és a fokhagymával ízesítjük,
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk, majd egy lábosba tesszük, és hozzáöntünk fél liter vizet. Sóval, borssal ízesítjük. A vöröshagymát megtisztítjuk, elneg
Ugrás a lap tetejére >>