A húst vágjuk kockákra. A hagymát vágjuk apróra, a répát karikázzuk fel, a fokhagymát zúzzuk össze.
Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a húst, és pirí
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst vágjuk kockákra. A hagymát vágjuk apróra, a répát karikázzuk fel, a fokhagymát zúzzuk össze.
Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a húst, és pirí
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Először a káposztát megmossuk, megpucoljuk, a külső leveleitől megszabadítjuk. A torzsáját kivágjuk, és ezután vékony, kb. ujjnyi vastagságúra vágjuk. Eg
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst tisztítsuk meg és vágjuk nagyobb darabokra, majd süssük meg a vaj és az olaj keverékében. Keverjük hozzá a zúzott fokhagymát, az összevágott vörös
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy tálban keverjük össze hoisin szószt a hétfűszer keverékkel, a kukoricakeményítővel, az olajjal és a cukorral. Az elkészült szószt öntsük a húsra, maj
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felkockázott húst olajon fehéredésig sütjük, majd meghintjük a mogyoróval. A szójához keverjük a chilit, majd a húshoz adjuk, és kb. 3/4 órát pároljuk. 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A lábszárat bőségesen öntsük fel vízzel és hagyjuk benne egy fél napig, majd csöpögtessük le és újra adjunk hozzá vizet. Pároljuk meg a szegfűszeges vör
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A hússzeleteket verjük ki, majd sózzuk, borsozzuk, dörzsöljük be zúzott fokhagymával. Kenjük be őket olajjal, és fektessük őket egymásra. Hagyjuk érlelődn
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>