A halat megmossuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk, a levágott fejét és farkát az üvegesre párolt
hagymán megpirítjuk. Piros
paprikával ízesítjük és körülbelül 3 liter
vízzel f?zni kezdjük.
A halhúst felszeleteljük és alaposan be
sózzuk.
A zöldségeket, a
paprikát, a
paradicsomot és a cseresznye
paprikát egészben tesszük a hallébe f?zni kissé lefedve 1,5 órán át.
sóval ízesítjük és a végén lesz?rjük, a zöldségeket félretesszük bel?le.
Miután újra feltesszük f?zni az átpasszírozott levest, hozzáadjuk a
pontyszeleteket, a felvágott
krumplit, amelyet borral,
fokhagymával,
sóval és
babérlevéllel ízesítünk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>