A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, beirdaljuk, picit klopfoljuk, végül bepácoljuk sóval és borssal.
Az olajban a cukrot hevíteni kezdjük, majd
A fehérbort sóval, babérlevéllel együtt felforraljuk. Tepsibe öntjük, és a hal-szeleteket belehelyezzük abba. Alufóliával letakarjuk, és sütőben 200 °C-on
Egy lábosba vizet töltünk, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a babérlevelet és a citromot, majd melegíteni kezdjük. Amint felforrt, beletesszük a feldarabolt lazac
A halat meglocsoljuk citromlével, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A hagymákat felszeleteljük, vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a halat, és
A halat kiszálkázzuk, a filéket két-két szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk fehérborral. Párolóedénybe egy pohár vizet teszünk, ízesítjük
fél citrom levét kifacsarjuk, a mandulát és a petrezselymet finomra vágjuk. A halat sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk citromlével, majd rátesszük a vajat. 2 cs
A halfilékre citromlevet locsolunk, sózzuk, majd egy kuktába tesszük, amibe előtte 2,5 deci vizet töltöttünk. Hozzáadjuk a zöldségeket, a felszeletelt gombát,
A halat citromlével meglocsoljuk, negyed órát állni hagyjuk, majd besózzuk. A felszeletelt hagymát üvegesre pirítjuk a vajon, majd sózzuk, borsozzuk, a tárkonny
Ugrás a lap tetejére >>