Elkészítési idő: kb 55 perc
Energiatartalom: 531 kcal/2228 kj adagonként
Créme fraiche elkészítése:
Ha otthon szeretnénk elkészíteni, a következőképpen
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A kukoricát, a paradicsomot, a paprikát, a hagymát nagy tálba tesszük, olívaolajjal és ecettel összekeverjük, fűszerezzük
Az aiolihoz a hozzávalókat összekeverjük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A kenyérmorzsát, a pekándiót, 1 evőkanál olajat és vizet összekeverünk, sóz
A pekándiót, a vajat, a petrezselymet villával összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Amíg a deszka ázik a grillen tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik
Tűzre rakjuk a tejet és mikor rotyogni kezd hozzákeverjük a szezámmagot és a pelyheket. Ezután kicsit pihentetjük, majd leöntjük róla a tejet.
A harcsát megt
A tésztát b, sós vízben megfőzzük. Egy nagy serpenyőben az olajon üvegesre pároljuk az apró kockákra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a c
A sütőt 230 fokra előmelegítjük. A pergamenlapokat egymás mellé terítjük, és a közepükre egy pisztrángot teszünk. Minden pisztrángra 1 kiskanál citromleve
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A halszeleteket a pergamenre helyezzük, a kimcsit rákenjük, a halakat becsomagoljuk,majd egy tepsibe helyezzük, és forró süt
Ugrás a lap tetejére >>