A pontyot megfelelően megtisztítjuk, kifilézzük, felszeleteljük és megszórjuk sóval. 2 hagymát karikákra vágunk és üvegesre pároljuk. Beletesszük a halfeje
A halat megtisztítjuk, kibelezzük, megmossuk, és felszeleteljük, majd besózzuk, és egy kizsírozott tepsibe tesszük.
A káposztát kicsavarjuk, majd a leveleket a
A halat besózzuk, borsozzuk, majd készre sütjük. Eközben a mogyoróhagymát megpirítjuk a vajon, felöntjük a borral, és addig főzzük, amíg harmadára csökken
A felkarikázott hagymát és a heringeket egy tálba rétegezzük, majd meghintjük a kaporral. A vörösbort a babérlevéllel felforraljuk, majd amint kihűlt, a halra
Ha a rákhús mélyhűtött, először sós vízben megfőzzük.
A gombát felkockázzuk, vajon megpároljuk. Hozzádjuk a rákhúst, a felaprítt kaprot, a borsot, és
A halról leöntjük az olajat, lecsöpögtetjük. A szardíniát, uborkát, olívabogyót felaprítjuk. A halolajat, tejfölt, citromlevet, fűszereket összekeverjük,
A lazacból a szálkákat csipesszel eltávolítjuk. A sót, a cukrot, a kaprot és borsot összekeverjük, és a lazac húsos részét megkenjük. a halat tepsibe tessz
A halat lebőrözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk. A szalonnát és a hagymát is felvágjuk. Veszünk négy fanyársat és ráhúzzuk, úgy hogy a hal legyen a vé
Ugrás a lap tetejére >>