A halat megtisztítjuk, majd felszeleteljük és megsózzuk. A hagymát felaprózzuk, majd egy bográcsba tesszük a hallal együtt, és felöntjük vízzel. Miután felforrt, hozzáadj
Kezdjünk el forralni egy liter vizet és tegyük bele az ecetet, a f?szercsokrot, pár szelet narancsot, valamint a citromot a héjukkal. Öntsük hozzá a bort és f?szerezzük n
A halcsontokat megtisztítjuk, majd egy lábosba tesszük, és 1,3 liter vízzel feltöltjük. Sózzuk, majd háromnegyed órát így f?zzük. Eközben a felaprózott hagymát olajon
A halcsontot felengedjük b? vízzel és háromnegyed óráig takarékon f?zzük, közben sóval ízesítjük.
A hagymát, a gombát, a paradicsomot és a paprikákat felszeleteljük. El?
A pontyot megtisztítjuk, majd kifilézzük és felszeleteljük. A csontokat, a fejet és a farkat egy lábosba tesszük, sózzuk, majd felengedjük vízzel, és kb. egy órát f?zzük.
A halfilét sózzuk, borsozzuk, majd a vörösborba pácoljuk 3-4 órán keresztül. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott répát és gyökeret, a babérlevet és a lestyánt, majd f?zni k
A halakat megtisztítjuk, felesleges részeiket eltávolítjuk, majd húsukat felszeleteljük. Az apróhalakat egy lábosba tesszük, felöntjük 3 liter vízzel, majd megf?zzük, és
A halak pikkelyét és felesleges testrészeiket eltávolítjuk, majd a ponty húsát felszeleteljük. Ezután fogunk egy lábost, 3 liter vizet töltünk bele, majd beletesszük a ha
Ugrás a lap tetejére >>