A halszeleteket meglocsoljuk a citromlével, majd felgöngyöljük és fogpiszkálóval össze?zzük ?ket. Egy lábosban felforraljuk a bort, a húslevest, a vajat és a sót, ebbe te
Az olajat akkora serpeny?be öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. A halat hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztb?l, a reszelt citromhéjból, a sörb?l
Készítsük el? a parazsat a grillsüt?ben. A pisztrángot nyissuk ketté, a belsejüket sózzuk, borsozzuk, majd hajtsuk össze, és kívülr?l kenjük be olajjal. A citromokat vágj
A rizst puhára f?zzük, eközben három tojást is megf?zünk, majd felaprózzuk ?ket. A vaj felében megpirítjuk a felaprózott újhagymát, sózzuk, borsozzuk. A maradék vajban a
A mártást egy zacskóba tesszük. A halat, a paprikát, az ananászt és az újhagymát beletesszük és jól összerázzuk. 30 percre h?t?be tesszük. A grillen tüzet készítünk, egy
A halat apró darabokra vágjuk, és 15 percig f?zzük. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A petrezselymet felaprítjuk. Olajat forrósítunk, és megfonnyaszt
Átmossuk a káposztát, és feltesszük zsírban párolni. Megpucoljuk a halat, beletesszük a káposztába, f?szerezzük és megf?zzük.
Fél fejes káposztát összevágunk, és vízben feltesszük f?ni. Mikor a káposzta megpuhult, habarást készítünk és összekeverjük a káposztával.
Ugrás a lap tetejére >>