A halkonzerv levét szűrjük le, és főtt burgonyát hámozzuk meg, és vágjuk karikára. Az almát csumázzuk ki, és vágjuk héjastól apró kockára, majd locsoljuk meg az almaecett
Pucoljuk meg az almákat, magozzuk ki, vékonyan vágjuk fel és facsarjuk rá a citromot. A céklát vágjuk cikkekre.
Az ecetet dolgozzuk össze az olívaolajjal és a mustárral.
Az almákat kimagozzuk, felszeleteljük, majd 2 dkg megolvasztott vajban aranysárgára sütjük. Sózzuk, borsozzuk, a fahéjjal ízesítjük. Eközben a halat besózzuk, beborsozzu
Három réteg alufóliára tesszük a felkarikázott burgonyát, filét, felkarikázott hagymákat, és a ketté vágott olajbogyókat, majd leöntjük olvasztott vajas, kapros, sós önte
A halat tisztítsuk meg, szeleteljük fel, vágdaljuk kissé be, és alaposan dörzsöljük bele a sót és a borsot. Hagyjuk így pihenni. Egy serpenyőben pirítsuk meg az apróra vá
A megtisztított, felszeletelt angolnát megfűszerezzük, vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a citromlevet, bort, halalaplevet, és készre pároljuk.
A feldarabolt angolnát sózzuk, borsozzuk. A kakukkfüvet egy beolajozott grillrácsra tesszük, ezen sütjük meg az angolnát, majd ízlés szerint valamilyen körettel kínáljuk.
A bőrtelen angolnát sós vízben megfőzzük.Kockázott szalonnát és hagymát pirítunk, majd hozzáadjuk a gombát és megpároljuk.Amikor a gomba levét elfőtte, liszttel hintjük m
Ugrás a lap tetejére >>