A sütőt 200 fokra melegítjük. Ha friss a banánlevél, akkor a középső eret kivágjuk, és eldobjuk. Forró víz alá tartjuk, lecsöpögtetjük, megszárítjuk,
A sütőt 200 fokra melegítjük. Ha friss a banánlevél, akkor a középső eret kivágjuk, és eldobjuk. Forró víz alá tartjuk, lecsöpögtetjük, megszárítjuk,
Készítsd elő a halat úgy, hogy a fejét és a farkát hagyd rajta. Átlósan irdald be a felületét, szórd be sóval, borssal, és önts rá egy kicsi citromlevet.
Olajjal kikenünk egy tepsit, és a halat belefektetjük. Meglocsoljuk a borral és a citromlével. Lefedjük és 200 fokon 20 percig sütjük, ezután a tejszínt és a
A felkarikázott burgonyát sós vízben megfőzzük, majd egy kivajazott jénaiba tesszük. A karikákra vágott répát 2 deka vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. H
Elkészítési idő: kb 45 perc
Energiatartalom: 485 kcal/2038 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 225 fokra, légkeverés esetén 205 fok is elegendő. A tészt
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A beáztatott zsemlét összekeverjük a darált hússal, a felaprózott hagymával,
A halat feldaraboljuk, a hagymát, a paradicsomot, a fokhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. Serpenyőben olajat melegítünk, megfuttatjuk rajta a rákokat, és
Ugrás a lap tetejére >>