A paradicsomot leforrázzuk, és lehúzzuk a héját, és a hagymával együtt felkockázzuk. A hagymát, paradicsomot, aprított fokhagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a koc
A SNECI HASÁBA TEGYÜNK ZÚZOTT FOKHAGYMÁT
ÉS SÓZZUK BORSOZZUK. TEKERJÜNK RÁ SZALONNÁT ÉS SZABAD LÁNGON SÜSSÜK AMÍG A SZALONNA MEG NEM SÜL.
Öntsük a citrom levét mind a hal küls?, majd bels? részére, és sózzuk meg. Dörzsöljük a belsejébe a Worcestershire-szószt. Béleljük ki a halkosarat baconszalonnával úgy,
Az apróhalakat egy lábosban egy órán keresztül f?zzük, egy másik edényben pedig a halszeleteket és a hagymát. Az apróhalakat áttörjük, majd a többi halhoz adjuk a levével
Az apróhalakat megtisztítjuk, majd egy lábosba tesszük, felöntjük 1,5 liter vízzel, és f?zni kezdjük. Eközben a többi halat is megtisztítjuk, majd a felaprózott hagymával
A halat alaposan megtisztítjuk. A hagymát felaprózzuk, bográcsba tesszük, majd hozzáöntünk 1 liter vizet, és beletesszük a halat. Ha elkezd forrni, beletesszük a pirospap
A halat alaposan megtisztítjuk, megsózzuk, majd a felaprózott hagymával együtt egy bográcsba tesszük. Ezután felöntjük 2 liter vízzel, és f?zni kezdjük. Mikor felforrt, h
A hal pikkelyét, fejét, farkát és uszonyát eltávolítjuk, majd a törzsét szeletekre vágjuk. A hagymát felaprózzuk, majd egy lábosba tesszük a hallal és 3 liter vízzel egy
Ugrás a lap tetejére >>