» 150 g kemény húsú fehér halfilé » 150 g fehér liszt » 1 l növényi olaj » 250 ml majonéz » 180 ml hűtött sör » 1 evőkanál kukoricakeményítő » 1 evőkanál frissen facsart citromlé » 1 evőkanál finomra vágott kapor » 2 teáskanál finomra reszelt citromhéj » só és frissen őrölt fekete bors » citromgerezdek a tálaláshoz
Keverjük össze a majonézt, a citromhéjat és levet és a kaprot, sózzuk, borozzuk, majd tálalásig hűtsük. A lisztet szórjuk egy tálba, adjuk hozzá a sört. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőbe. A halat mártsuk a sörös tésztába, és süssük az olajban ropogósra. citromgerezdekkel és a majonézes öntettel tálaljuk.
Elkészítési idő 21 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom