Egy sütőpapírra halmozzuk a lisztet, majd ráöntjük a 2,5 dl vízzel felforralt vajat. Az egészet elkeverjük, majd újból feltesszük a tűzre, és addig keverget
A megtisztított hal uszonyait távolítsuk el és a belsejét fűszerezzük meg sóval, valamint borssal. Locsoljunk bele egy kis olívaolajat. A bazsalikomcsokrot néh
Fogunk egy salátástálat, beletesszük a babokat, a fokhagymát, a felaprózott hagymát, koriandert, petrezselymet, az ecetet és az olajat, sózzuk, borsozzuk, majd a
A halat sózzuk, borsozzuk, a babérlevéllel és a citrommal ízesített vízben megfőzzük, majd feldaraboljuk. A ketchuppal elkevert tartármártásba keverjük a man
Belül bedörzsöljük a keverékkel és beleteszünk még néhány szalonna darabot. Összevarrjuk a nyílást, bekenjük agyaggal és a parázsba tesszük. 45 perc múl
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom