Elkészítési id?: kb 55 perc és 40 perc sütés
Energiatartalom: 550 kcal/2301 kj adagonként
A süt?t melegítsük el? 220 fokra, légkeverés esetén 200 fok is elegend?. Készítsünk el? kevés
sós vizet, majd miután felszeleteltük a halat, f?zzük ebben a
vízben körül belül 5 percig. Ha elkészültünk távolítsuk el a szálkákat, és a hal b?rét. A halat daraboljuk fel falatnyi szeletekre. A
burgonyát alaposan mossuk meg, majd körül belül 20 percen át f?zzük héjastul. Ha kih?lt meghámozhatjuk, és szeleteljük fel vékonyan. A vörös
hagymát pucolás után aprózzuk fel.
Ha ezzel elkészültünk vegyünk magunk elé egy t?zálló tálat, és kenjük ki. Ebbe beleteríthetjük a
burgonyát, a vörös
hagymát és a
tejfölt és a piros
paprikát osszuk el rajta. Erre kerülnek a haldarabok, majd ez egészet szórjuk meg a reszelt
sajttal. Végül pedig szórjuk rá a zsemlemorzsát, a
vajdarabokat, és öntsük rá a
tejszínt. Így süssük az el?melegített süt?ben 40 percen át. A ragu a t?zálló tálban a süt?b?l kivéve tálalható.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>