Mossuk meg a csirkét és vékonyan csíkozzuk fel.
Kezdjük el hevíteni a vajon a rizst és a tésztát. Addig süssük, amíg aranybarna nem lesz. Öntsük fel 3 deci
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húsról eltávolítjuk a gerincet, és a bordacsontok mentén felszeleteljük. Megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Zsírral kevert vízzel loc
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Tisztítsuk meg, daraboljuk fel a csirkét és sóval, valamint borssal dörzsöljük be. Ez után olívaolajon 10 perc alatt minkét oldalát jól süssük meg, majd teg
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A halat kb. 2X2 cm-es kockákra vágjuk és összekeverjük a kínai fűszerkeverékkel.A pak choit szétszedjük, megmossuk a leveleket, majd eltávolítjuk róla a szá
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Sekély porcelántálba rakjuk a halfiléket. Az ecetet és olajat keverjük össze, majd sózzuk- borsozzuk. Öntsük a halra és forgassuk meg benne jól. Takarjuk le 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Zöldolíva-tapenade:
1,5 csésze magozott zöld olívabogyó, fél csésze friss petrezselyem, 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva, 1 ek. sóban tartósított kapribogy
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A nógrádi sertéspaprikához elkészítünk egy hagyományos sertéspaprikást sertéshúsból. Amikor ez elkészült, beletesszük a zöldbabot, majd az egészet alapo
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Beáztatjuk a zsemlét, hozzáadjuk a húshoz és együtt ledaráljuk. Sózzuk, borsozzuk és pirospaprikázzuk ízlés szerint, majd hozzáadjuk a lereszelt vagy apróra
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>