Bográcsban szalonnadarabokat sütünk és dobunk rá pár karika hagymát. Amikor kezd sárgulni, rádobunk 3-4 apróra vágott krumplit, és mikor megpuhul, beleszórju
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Alaposan tisztítsuk meg a marhahúst, kockázzuk fel és olívaolajon jól süssük át.
Egy edénybe a leveshez keverjük hozzá a vizet, a levesport és a húst is ad
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Őzhúst apró darabokra vágjuk. Burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Vöröshagymát megpucoljuk és felszeleteljük. Zöldpaprikát felkockázzuk, paradicsomot c
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Zsírt olvasztunk, amelyben hagymát, petrezselyme és zellert fonnyasztunk. Felöntjük egy kevés vízzel, mikor forr rászórjuk a paprikákat és beletesszük a húst
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Bográcsban hagymát pirítunk zsírban. Öntünk rá egy kevés vizet és megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a húsokat, majd felöntjük elegendő vízzel. Miko
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Húst feldaraboljuk. Másfél kg zsírt olvasztunk, benne 2 kg hagymát és fokhagymát pirítunk. Megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a húst, és felöntjü
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Feldaraboljuk az őzet. Zsírban hagymát pirítunk, 2 zöldpaprikát és paradicsomot fonnyasztunk benne. Kavargatjuk és hozzáadunk 2 zacskó pirospaprikát, szemes bo
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A pacalt alaposan megtisztítjuk, pár percig főzzük, majd feldaraboljuk, és ismét  felrakjuk főni 4 órán keresztül a sós vízbe. A hagymát megpirítjuk a zsír
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>