A csülköt a farokkal, hagymával és szalonnabőrrel együtt 4 liter sós-borsos vízben 3 órát főzzük. Két óra után hozzáadjuk a sárgarépát. Utána a csül
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket, a paradicsompürét, és puhára pároljuk benne a felkockázott húst. Ha a hús már megpuhu
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felcsíkozott húst, a lereszelt gyömbért, az összepréselt fokhagymát és a felaprózott chilit egy tálban összekeverjük, majd a wokban megpirítjuk. Ekkor bele
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A mangókat meghámozzuk, kimagozzuk, majd a gyümölcshúst felcsíkozzuk, és a felét egy turmixba tesszük. Felöntjük a levessel, majd összeaprítjuk. Ezután a ka
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Dolgozzuk össze a túrót a ricotta sajttal, a mozzarellával, a parmezánnal, az enyhén felvert tojással és a zúzott fokhagymával. Ízlés szerint sóval és borss
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Vékony csíkokra szeleteljük fel a húst és hempergessük meg a lisztben. Kezdjük el hevíteni a felkockázott szalonnát, majd néhány perc után keverjük hozzá a
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Marhahúst felkockázzuk és a szalonnát is. Hagymát finomra vágjuk, zöldségeket felkarikázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Répát megpucoljuk és kis kockákra
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A wokban megpirítjuk a felkarikázott újhagyma egy részét, a gyömbért és az összepréselt fokhagymát. Ezután hozzáadjuk a felcsíkozott húst, majd ha ez is ba
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>