Felsált szeletekre vágjuk. Húst kiklopfoljuk, majd sóval és borssal megszórjuk, bekenjük mustárral és meghintjük majoránnával. 30 percig állni hagyjuk. Hagym
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A padlizsánt megsütjük, szeletekre vágjuk. A krumplit megfőzzük, szintén felszeleteljük. A húst borssal, pirospaprikával, sóval, apróra vágott kakukkfűvel, 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst és a tököt is felkockázzuk, majd a tököt meghintjük a gyömbéres liszttel. Így állni hagyjuk. Eközben a húst megpirítjuk olajban. Ezután a hagymát 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A kelkáposztát egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd kb. 10 percig főzzük. Eközben a karikákra vágott hagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a le
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A káposztákat külön-külön legyaluljuk, majd sós vízzel leforrázzuk. Eközben a felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk az almát, a cukrot, az ecete
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst megtisztítjuk, lesózzuk, és zsírral bélelt tepsiben készre sütjük. A hús zsírjában megpirítjuk a lisztet, paradicsompürét, kevés vizet adunk hozzá
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A leforrázott paradicsom héját eltávolítjuk, hármat félrerakunk, a többit felkockázzuk. A felaprózott hagymát 3 kanál olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						a szójababcsírát öblítsük le, csepegtessük le. Az olajat hevítsük fel a wokban, és a zöldségeket pirítsuk meg. A narancsot hámozzuk meg, a fehér részét i
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>