A wok-ban megpirítjuk a garnélát, a felkarikázott újhagymát és a babcsírát. Eközben egy tálban összekeverjük a keményítőt, a szójaszószt, a vizet és a 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felaprózott fokhagymát az olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, felöntjük a borral, sózzuk, borsozzuk. Kb. 20 perc elteltével belet
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A garnélákat öblítsük le, és pácoljuk 30 percig a rizsborban. Az olajat hevítsük fel a wokban, oldjuk fel benne a pálmacukrot, keverjük bele az osztrigaszószt
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Orját szeletekre vágjuk. Répákat felkarikázzuk. Vizet öntünk a bográcsba és feltesszük főni a húst. Első forrás után lehabozzuk, és beledobjuk a zöldség
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A dagadót kicsontozzuk, és szétnyitjuk. A tejben áztatott zsemlét, tojást, daráltmájat, szalonnát, zsírban pirított hagymát, fokhagymát, sót, fűszereket ö
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst felkockázzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az összes felkarikázott zöldséget. Ezután meghintjük a liszttel, majd mikor megpirult, felöntjük 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A hagymát megpirítjuk a zsírban, felöntjük a paradicsommal, kevés vízzel, megpároljuk benne a felaprított húst, majd a felkockázott répát, gombát, fűszerek
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a paradicsomot, bort, megpároljuk benne a felaprított húst, végül a gombát, petrezselymet, fűszereket is belekeverj
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>