Feldaraboljuk a nyulat, majd sós-ecetes vízben 10 percig abároljuk. Zsírt olvasztunk fel és hagymát pirítunk benne. Felöntjük egy kevés vízzel és amikor forr 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Nyulat feldaraboljuk, majd fokhagymás-sós-babérleveles vízben 10 percig abároljuk. Bográcsban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és beletesszük a h
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Húst feldaraboljuk, hagymát felszeleteljük. Zöldpaprikát felkarikázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Zsiradékot teszünk a bográcsba, felhevítjük, megdinsztel
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A nyulat sóval, babérlevéllel és fokhagymával felfőtt vízben 15 percig abároljuk. Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk paprikával, felöntjük vízzel és be
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Vágjuk össze a húst, és olajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, sózzuk, borsozzuk, majd főzzük készre.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő:
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ezen megpirítjuk a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott krumplit és a felszeletelt gombát. 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tojásokat verjük fel, majd a metélőhagymát adjuk hozzá és sózzuk- borsozzuk. 
Forrósítsuk fel a vajat habosra egy közepes serpenyőben. A tojást hozzáönt
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Az összevágott hagymát az olívaolajon futtassuk meg, majd keverjük hozzá a csíkokra vágott paprikákat és süssük 10 percig. Ezután dolgozzuk hozzá a paradics
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>