A hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük vízzel, és a felkockázott ürühúst puhára főzzük benne. Ha a hús már puh
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Aprítsuk fel a húst, majd tegyük robotgépbe az apróra vágott hagymával, a májjal, a kenyérrel, a citromhéjjal, a kapor felével és a fűszerekkel. Dolgozzuk ö
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és kettévágjuk. Az aljából levágunk egy darabot, hogy a kivajazott tepsibe megálljon, majd közepét kivájjuk
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Meghámozzuk a burgonyákat, majd kiszedjük mindegyik közepét,  majd óvatosan megfőzzük őket sós vízben. Ledaráljuk a májat, megpirítjuk a hagymát , majd ehh
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a húst, a fűszereket, és pár dl vízzel felöntjük. Végül, ha a hús már puha, a tejföllel kevert liszt is hozzá
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A burgonyát puhára főzzük, lehámozzuk, majd vékony karikákra vágjuk. Egy kiolajozott tepsibe egy réteg burgonyát terítünk, és sóval ízesítjük. A szalonn
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A szalonnát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát, a fűszerpaprikát. Amint a hagyma világosbarna lesz, beletesszük a felaprózott húst, sózzuk, a 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Láng fölött pörköljük meg a füleket, majd mossuk fehérre, és vágjuk ujjnyi vastag csíkokra. Hagymát vágjuk fel finomra. Bográcsban forrósítsunk fel zsírt
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>