A fokhagymát az olajon megpároljuk, majd felöntjük a borral és a citromlével. Addig főzzük, amíg a lé harmada elfő, majd hozzáadjuk a parajt, a kagylólevet 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felaprózott hagymát olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát is. Néhány perc után felöntjük a borral, majd beletesszük a paradicsompürét, a 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tésztát sós vízben főzzük ki a csomagoláson leírtak szerint. A szardellafilét kockázzuk apróra egy kis lábasban, és adjuk hozzá az olajat és kevés borso
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Az oldalast és a tüdőt egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd mindkettőt teljesen puhára főzzük, és apróra felvágjuk. Eközben a felkockázott szalonn
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst apró darabokra vágjuk, és annyi sós vízben, amennyi éppen ellepi, főzni kezdjük. A káposztát felcsíkozzuk. Amikor a hús félig megpuhult hozzáadjuk a
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tojások sárgáját felverjük a Rama margarinnal, majd felváltva belekeverjük a lisztet és a tojás habját. Megsózzuk, majd omletteket sütünk belőle. A húst 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A nyelvet, zöldségeket fűszeres vízben megfőzzük, a nyelv bőrét eltávolítjuk. Madeira mártásba főzzük a nyelvet kb. 10 percig, és tálaljuk.
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A meghámozott karalábét 3 egyforma vastag szeletre vágjuk és megsózva serpenyőben megsütjük. Míg ez tart apróra vágjuk a karalábé leveleit. Ha megsült a ka
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>