Babot előző nap beáztatjuk, hagymát finomra vágjuk. Babot megfőzzük babérlevéllel, szemes borssal és sóval ízesített vízben.
Hagymát zsíron megdinszteljük, rátesszük a
Hagymát vágjuk finomra, a fokhagymát zúzzuk össze. Öntsünk egy kevés olajat egy serpenyőbe, tegyük bele a darált húst, és pirítsuk ropogósra. A húst a hagymával és fokhag
A szalámit apró kockákra vágjuk, a tojást pedig enyhén felverjük és összedolgozzuk őket a felvágott vöröshagymával és a zsemlemorzsával. Ízlés szerint sóval és chiliporra
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a koriandert, a kukoricát, a felszeletelt újhagymát, a chiliport, a chiliszószt, a kókuszreszeléket, a tojást és a kukoricaliszte
Mossuk meg a pepperonit, a csilit és a színes paprikákat, majd hosszéban vágjuk félbe, magozzuk ki, és vágjuk csíkokra. a húst szintén csíkozzuk fel, majd hevítsük fel a
A szójaszószban teljesen elkeverjük a cukrot, majd ezzel meglocsoljuk a felcsíkozott húst, és így a hűtőben pihentetjük negyed órát. Ezután a wok-ban megpirítjuk, majd ho
A tintahalat kifordítjuk, majd kereszt alakban bemetsszük a húsát, és feldaraboljuk. Ezután forró vízbe tesszük, amíg a szélei kipúposodnak, majd félretesszük őket. A kag
A húst kikloffoljuk, megfűszerezzük, és megsütjük a zsírban. A hagymát, lisztet szintén megpirítjuk, ráöntjük a paradicsomot, bort, fűszereket, és a húsra öntjük. Az egés
Ugrás a lap tetejére >>