» 80 dkg bélszínfej » 8 dkg zsír » 7 dkg vaj » 2 fej hagyma » 2 dkg só » 2 g törött bors » 2 dkg paradicsompüré » 1 dl vörösbor » 5 db tojás » fél dl tej » 2 dkg liszt » 3 dl barna mártás
A hagymát megpirítjuk a zsírban, megfűszerezzük, hozzáadjuk a lisztezett húst, és megpirítjuk. A mártást, vörösbort, paradicsomot, 4 dkg vajat összekeverjük. 3 dkg vajból, tojásból, tejből, sóból habart tojást készítünk. A tojásra tesszük a húst és leöntjük a mártással.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom