A krumplit pároljuk puhára, majd passzírozzuk simára zöldségnyomóval. Közben dolgozzuk hozzá a tejet és egy kis vajat. sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük.
Szedjük leveleire a káposztát és blansírozzuk sós vízben néhány percig, majd csöpögtessük le.
A vaj és olaj keverékében pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd süssük meg együtt a felszeletelt gombával.
A felvert tojást fűszerezzük szerecsendióval, sóval, borssal és turbolyával. Dolgozzuk hozzá a felkockázott sonkát, 20 g sajtot és a burgonyamasszát.
Egy kivajazott sütőedénybe rétegezzünk a káposztalevelekből, kanalazzuk bele a krumplis keveréket, hintsük meg a sajttal és előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom