A felolvasztott vajat hagyjuk kissé kihűlni, majd belekeverjük a cukrot, a vaníliarúd kikapart belsejét, a tojásokat és a lisztet. Az egészet alaposan összedolg
A porcukrot és a Rama margarint verjük habosra egy tálban, majd egy másikban keverjük össze a tojássárgákat a tejjel és a cukorral. A két keveréket dolgozzuk
A lisztet egy tálba tesszük, és hozzákeverjük a keményítőt, a cukrot és a felolvasztott vajat. Az egészet alaposan összegyúrjuk, majd deszkán kör alakúra n
A lisztet, a barnacukrot, a vaníliás cukrot és a vajat alaposan összekeverjük, majd kézzel is átgyúrjuk a tésztamasszát. Ezután a tésztánkból 2-3 cm vastag
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kisodorjuk, és 10 cm-es hasábokra vágjuk. Ezekből formázzuk meg a patkókat, majd egy kiken
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, az élesztőt és a sót, ezeket keverjük össze, majd a középen készítsünk egy mélyedést. Ide öntsük bele a vizet és az ol
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a porcukrot, a fahéjt és a vaníliás cukrot. Hozzámorzsoljuk még a Rama margarint, valamint belekeverjük a tojássárgákat.
A 6 tojást szétválasztjuk. A tojások sárgáját a cukorral és a liszttel kikeverjük, majd hozzáadjuk a tojások fehérjéből vert habot. A masszát 3 részre osz
Ugrás a lap tetejére >>