A barackokat megtisztítjük, héjukat leszedjük, magukat kiszedjük, majd felvágjuk darabokra. A habtejszínt kemény habbá verjük. A vaníliás cukrot, a porcukrot,
Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral és a vaníliás cukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgákat. Az így kapott tészt
A vajat habosra verünk 150 g cukorral, a sóval, 1 vaníliás cukorral, 1 tojással, a reszelt citromhéj felével és a fahéjjal vagy korianderrel. 300 g búzalisztet
Egy lábosba teszünk 10 deka cukrot és a kimagozott, meghámozott barackot, majd felöntjük 1,25 dl vízzel. 5 percig főzzük, majd leszűrjük és hűlni hagyjuk. A
Fogjunk egy tálat, verjük fel benne a tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral. Óvatosan keverjük hozzá még a tojásfehérjehabot és a lisztet. Az
A tojások sárgáját keverjük ki a cukorral, adjuk hozzá a mascarponét, és keverjük jól el. A tojásfehérjét verjük kemény habbá, és forgassuk a krémbe. 10
A Rama margarint kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a túrót, a tojássárgáját, a citrom héját és levét, a mandulát és a pudingport. Utána beleforgatjuk a toj
A tojásokat egy kézi habverővel keverjük össze a cukorral, a liszttel, a sütőporral, a vízzel és a kakaóporral. Ha már homogén a massza öntsük egy sütőpap
Ugrás a lap tetejére >>