A hozzávalókat összedolgozzuk annyi tejföllel, hogy rugalmas tészta legyen. Vékonyra kinyújtjuk, majd nagy sütőlapra fektetjük. Az egyik felét megkenjük tojá
A meggyet leszűrjük, szükség szerint kimagozzuk és hagyjuk lecsepegni, majd vaníliás cukorral szórjuk meg. A sütőt 175 °C-ra melegítjük elő, a tepsit vajjal
Egy tálban összedolgozzuk a vajat, a cukrokat, a sót és a lisztet. Ezután két egyforma részre osztjuk, az egyikbe belegyúrjuk a kakaót, majd mindkettőt 2 órár
A lisztbe morzsoljuk az élesztőt, majd beletesszük a vajat, a töpörtyűt, a sót, borsot, pirospaprikát, a tojást és a tejfölt. Az egészet összekeverjük, majd
A lisztet összekeverjük a vaníliaaromával, a tejszínnel és a vajjal. Miután alaposan összekevertük, deszkára tesszük és jól összegyúrjuk. Ezután fél cm-e
Fogjunk egy tálat, keverjük benne össze az összes hozzávalót (kivéve a tejszínhabot). Az így kapott keveréket öntsük egy kikent, kilisztezett tepsibe. Közepe
Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral és a cukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tejfölt és a tojássárgáját. Az így kapott t
Egy tálban habosra keverjük a tojásokat, a vaníliás cukrot és a porcukrot. Ehhez hozzákeverjük a többi hozzávalót is, majd kinyújtjuk 1-1,5 cm vastagságúra,
Ugrás a lap tetejére >>