A dzsemet annyi vízzel összefőzzük, hogy enyhén folyós legyen, majd 30 dkg dzsemenként 5 cl pálinkát hozzáöntünk.
A tésztát négy darabba vágjuk, majd mindegyiket kinyújtjuk, felgöngyöljük. A tekercseket felszeleteljük, majd egymás mellé tesszük őket. A cukorral megszórj
7 egész tojást felverünk, majd hozzákeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport, a lisztet, az őrölt mogyorót és a felolvasztott 150 g csokoládét. Ala
Egy lábosba tesszük a gyümölcsöket, hozzáadjuk a cukrot és az áfonyalevet, majd kb. 10 perc alatt összefőzzük. Ekkor beletesszük a citromlevet, a félbevágot
Egy tálban keverjük össze a tészta hozzávalóit, majd nyújtsuk ki gyúródeszkán. Daraboljuk fel a tésztát, majd nyomkodjuk bele a kosárkaformáinkba. A töltel
Az összetört gyümölcshúshoz keverjük a gyümölcslevet és a porcukrot. Az egészet jégkockatartóba folyatjuk, és 3 órára fagyasztóba tesszük. Ezután eloszl
Egy tálban keverjük össze a lisztet, a sütőport, a cukrot és a sót, egy másikban pedig a tojást, a tejet és az olajat. Ezeket dolgozzuk össze, majd adjuk még
A krémport a tejjel elkészítjük, majd a poharakban elrendezett gyümölcsökre öntjük, és tálalás előtt a hűtőbe tesszük.
Ugrás a lap tetejére >>