Egy tálban összekeverjük a tészta hozzávalóit, majd az egészet egy előkészített tortaformába tesszük, és közepes fokozaton kb. 16-18 perc alatt készre süt
Keverjük össze a hozzávalókat. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Öntsük a masszát kivajazott sütőformába, és süssük 30 percig.
Előkészület: 15 perc.
A lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beleteszünk 100 g cukrot, a fahéjat, a sót, a tojásokat és a szeletelt vajat. Az egészet lágy tésztává gy
A tojásokat 4-5 evőkanál forró vízzel felverjük, elektromos keverőgépet használva. Ezután hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, majd 2 percig verjük. A
A marsalához keverünk 1,25 decit az őszibarack levéből, majd meglocsoljuk vele a piskótát, és hozzákeverjük a felszeletelt barackokat. A mascarponét összekeve
A meggyet kimagozzuk, ledaráljuk, és vászonzsák segítségével lecsepegtetjük. A Rama margarint és a porcukrot habosra keverjük, és egyenként hozzáadjuk a toj
Készítsünk tésztát a lisztből, 8 ek. vajból, 1 tojásból, fél tk. sóból, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy a tészta összeálljon. Csomagoljuk alufóliába,
Egy tálban a vajat és a cukrot összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojást, az eszenciát, a lisztet, a sütőport, a dió háromnegyedét, a fahéjat, a citromhéjat
Ugrás a lap tetejére >>