A tojások sárgáját, 5 deka cukrot, a vaníliás cukrot, a likőrt és a citromlevet gőz felett megmelegítjük, majd hozzáadjuk a vízben feloldott zselatint. Amint
A tojások sárgáját a porcukorral kikeverjük, majd a habbá vert tojásfehérjéket hozzáadjuk. Vajon 4 omlettet sütünk belőle. Cukorral megpároljuk az epret, ma
A pudingot főzd meg. Hagyd kihűlni, és a többi cukrot a vajjal keverd habosra.
Tisztítsd meg az epret. A hideg pudingot keverd össze a habos, cukros vajjal, és í
A tojásfehérjét felverjük a cukorral, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját is. A lisztet fokozatosan hozzáadjuk, majd egy kivajazott tepsibe tesszük, és kb.
A tojások sárgáját egy villával jól dolgozzuk össze 75 gramm porcukorral, majd tegyük bele a lisztet.
Három tojásfehérjét verjünk keményre a maradék porcu
A tojásokat 2 evőkanál forró vízzel felverjük, elektromos keverőgépet használva. Ezután hozzáadunk 150 g cukrot és a vaníliás cukrot, majd 2 percig verjük.
A rebarbarát mossuk meg és hámozzuk meg, és vágjuk 4-5 cm-es darabokra. Tegyük egy salátástálba, szórjuk meg porcukorral, és keverjük össze egy fakanállal.
A csokit gőz felett megolvasztjuk, majd félretesszük. Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, a tojások sárgáját, majd a csokit is. Ezután a vizet, a liszt
Ugrás a lap tetejére >>