Fogunk egy tálat, beletesszük a lisztet, majd hozzáadjuk a tojást, a sütőport, a vaníliás cukrot, a cukrot, a zsírt, a fahéjat és a kakaót, valamint annyi tej
4 féle bonbont készítünk.
1. bonbon: étcsokis-fahéjas. Vízgőz felett felolvasztunk 1 tábla étcsokit kb 1 evőkanál étolajjal. Ízlés szerint fahéjjal ízes
A narancsot és a héját a tejbe dobjuk, felforraljuk, majd a héjat eltávolítjuk. Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a tojást, majd felöntjük a tejje
Egy tálban összekeverjük a vajat, a porcukrot, a tojássárgáját és a lisztet, majd az egészt fél órára hűtőbe tesszük. Ezután kinyújtjuk, 8 kört szaggatu
A csokoládét a tejszínben megolvasztjuk, majd áttöltjük egy fondü-tálba. A gyümölcsöket felszeleteljük, majd a mályvacukorral tálra tesszük, és a csokifon
Egy tálban összekeverjük a vajat, a porcukrot, a tojássárgáját és a lisztet, majd az egészt fél órára hűtőbe tesszük. Ezután kinyújtjuk, 8 kört szaggatu
Egy tálban összekeverjük a vajat, a porcukrot, a tojássárgáját és a lisztet, majd az egészt fél órára hűtőbe tesszük. Ezután kinyújtjuk, 8 kört szaggatu
Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, az eszenciát, a tojásokat, 3 kanál narancslevet, 1 kanál narancshéjat, majd a lisztet is hozzáadjuk a mogyoróval, a
Ugrás a lap tetejére >>