Pár epret félreteszünk a díszítéshez, majd a többit összeturmixoljuk, és hozzáöntjük a rumot. Fél doboz babapiskótát egy tálba teszünk, erre öntjük a r
Jól megtermett, szép, piros gyümölcsöket válasszunk. Folyó víz alatt alaposan öblítsük át az eperszemeket, csöpögtessük le és várjuk meg, hogy megszárad
A tojásokat szátválasztjuk. A fehérjéből 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a maradék cukorral és két kanál liszttel, elkeverjü
A sütőporos lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beleteszünk 65 g cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást és a felszeletelt vajat. Alaposan összedolgo
2 és 4 lap zselatint külön-külön hideg vízbe áztatunk. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, a felét apróra vágjuk és félretesszük. A citrom héját lereszelj
A sütőt előmelegítjük 175 °C-ra, a sütőformát sütőpapírral vonjuk be. A piskótához a tojásokat kikeverjük a cukorral, majd hozzá adjuk a lisztet. A tész
Az epret mossuk meg, és vágjuk apróra. Turmixoljuk össze, majd törjük át szitán. Adjuk hozzá a tejet és a fagylaltot, majd turmixoljuk még egyszer össze. Tegy
Az epret mossuk meg, és vágjuk apróra. Turmixoljuk össze, majd törjük át szitán. Adjuk hozzá a tejet és a fagylaltot, majd turmixoljuk még egyszer össze. Tegy
Ugrás a lap tetejére >>