A tojásokat 2 evőkanál forró vízzel felverjük, elektromos keverőgépet használva. Ezután hozzáadunk 150 g cukrot és a vaníliás cukrot, majd 2 percig verjük.
250 g vajat, 250 g cukrot, a vaníliás cukrot, 5 egész tojást, 1 tojássárgáját. a rumaromát, a búza- és kukoricalisztet és a sütőport jó alaposan összekeve
A sütőporos lisztből, a Rama margarinból a cukorból és a tojásból tésztát gyúrunk, majd a hűtőbe tesszük. A feldarabolt rebarbarát cukros vízben megpárol
A Rama margarint 5 dkg cukorral kikeverjük, majd egyesével belekeverjük a tojássárgájákat. A csokoládét felolvasztjuk, majd a Rama margarinos masszához adjuk. K
Egy lábosban megolvasztjuk a szirupot, a vajat és 12 dkg barna cukrot, majd hozzákeverjük a mazsolát, a zabpelyhet és a fahéjat. Az egészet egy kivajazott tepsibe
Fogunk négy kelyhet, és beletesszük a megtisztított, elfelezett epreket. Ezután gőz felett összekeverjük a tojást, a cukrot, az aszút és a reszelt citromhéjat
Egy lábosba töltjük a bort, az olajat, majd beletesszük a cukrot és a bazsalikomot, és az egészet kb. 5 percig főzzük. Ezután lehűtjük, majd a bazsalikomlevel
Egy tálba tesszük az epret, majd hozzákeverjük a cukrot, a likőrt és a narancshéjat, és az egészet egy órára hűtőbe tesszük. Ezután az eper kétharmadát e
Ugrás a lap tetejére >>